Lelkünk nyugalmáért..

esemény 1230

Az év utolsó társkereső programjára készülünk 2017. december 30-án! A recept ugyanaz lesz mint eddig, egymásnak ismeretlen harmincas (26-45) éveikben járó keresztény/keresztyén fiatalokat ültetünk össze egy asztalhoz. Nem lesznek játékok, vicces mutatványok, csak direkt ismerkedés.

A rendezvénysorozattal a keresztény társadalom építése, több keresztény házasság elősegítése, szeretetben felnövő Krisztust követő nemzedék támogatása a nem titkolt cél.

Minden esemény nyitóbeszédében elhangzik az Evangélium üzenete (hátha valakinek ismeretlen még Jézus váltságműve, kereszthalála – feltámadása, amit mind-mind értünk emberekért illetve a lelkünk nyugalmáért tett).

Sokszor eszembe jut amikor különböző templomokban járok hogy adott esetben nem sokat nyerek vele hogy elmentem, avagy nem sok  erőt adott azaz egy-egy szolgálat mert nincs mögötte a Szent Szellem ereje (Segítőként/Bátorítóként/Vigasztalóként kaptuk!), nem nyugszom meg a lelkemben, tovább háborgok, ennek pedig nem kellene így lennie!

Kegyelem hogy ez már csak múlt idő! (hiszen Segítőként/Bátorítóként/Vigasztalóként kaptunk)

Visszatérve tehát…

Szülessenek üzleti kapcsolatok ahol Jézus dolgairól közös az érdeklődés, alakuljanak keresztény film-klubok, imaközösségek stb..

Egy ember, másik 3 előtt beszélhet magáról maximum 5 percet ami könnyűnek-rövidnek tűnik de sokszor nem az, talán állásinterjún csinált utoljára ilyesmit az ember. .

Az üdvözlő beszédemben elmondom még hogy..

legyetek őszinték,

ne építsetek homok alapokra,

ha kapcsolatban vagy félig-meddig és úgy vagy itt az is jöjjön elő,

ha tegnap szakítottál az is kerüljön felszínre,

ne legyen eltitkolt gyerek,

sem bemutatkozásból kimaradt válási tény.

 

Ezek után kártyahúzás a random ültetés miatt, aztán indul a mandula!

Marcell Marcell

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.